Samsung Galaxy Watch Active2 40mm SM-R830NZD Arany rózaszín

Samsung Galaxy Watch Active2 40mm SM-R830NZD Arany rózaszín

Samsung wereablesCikkszám: 8806092089389Termékkód: 452169Ean: 8806092089389
Elérhetőség:
Raktáron
Önnél lehet:
2 munkanapon belül
Garancia:
2 év
Az Ön ára ÁFA-val
68 930 Ft
Eredeti ár ÁFA-val115 141 Ft
Akció 40 %

Leírás

Ismerje meg a Galaxy Watch 2-t

Személyes asszisztens a karján, aki mindig pontos információkat nyújt Önnek és tanácsot ad az egészséges életmód fenntartásához. Az óra konstrukciója az IP68 és az 5ATM szabványoknak megfelelő ellenállási tanúsítvánnyal rendelkezik, ennek köszönhetően még igényesebb tevékenységeket is képesek legyőzni viselőjével. Ezenkívül a Galaxy Watch 2 kényelmes vezeték nélküli töltést biztosít kompakt mágneses töltővel.

Hodinky Samsung Galaxy Watch 2

Válassza ki az Önnek megfelelő verziót

A Galaxy Watch intelligens órák következő generációja tetszés szerint választható formatervezéssel rendelkezik. Választhat 44 mm-es vagy 40 mm-es kialakítást, Bluetooth vagy LTE változatot, rozsdamentes acél vagy alumínium kivitelt is.

Hodinky Samsung Galaxy Watch 2

Mindig tökéletes kiegészítő

A Galaxy Watch 2 szinte keret nélküli, nagy és letisztult képernyőt kapott, amely nagyszerű hozzáférést biztosít az információkhoz. Hihetetlen, hogy a kijelző kinézete hogyan tud alkalmazkodni viselőjéhez. Csak annyit kell tennie, hogy lefényképezi ruháját és az intelligens óra létrehoz egy számlapot, amely tökéletesen illik hozzá. Az óra megjelenését az óraszíjak sokféle színváltozatának egyikével is finomhangolhatja.

Samsung Galaxy Watch 2 okosóra

Egészséges életmód

A szimpatikus dizájn mellett a Samsung órái kiemelkedő funkciókat kínálnak. A Galaxy Watch 2 hétféle fizikai tevékenységet észlel automatikusan, beleértve az úszást is. Tucatnyi egyéb tevékenységet manuálisan figyelemmel kísérhet, hogy áttekintést kaphasson a teljesítményéről.

Smart óra Samsung Galaxy Watch 2

Tekintettel viselőjére

Az egészséges életmód elválaszthatatlan része a minőségi alvásnak és a stressz elkerülésének. A stresszfigyeléssel ellátott Galaxy Watch 2 vigyázni fog Önre, és túlzott feszültség esetén légzési gyakorlatokat javasolnak az egyensúly helyreállítása érdekében. Az óratest alsó részén elhelyezkedő nyolc fotodiódával az óra figyeli a pulzusát, és figyelmeztet, ha eltér a normálistól.

Legfőbb előnyök

  • Válasszon az óra több változatából
  • Nagy, áttekinthető kijelző
  • Képernyő, amely alkalmazkodik a ruhádhoz
  • Óraszíjak variabilitása
  • 7 fizikai tevékenység automatikus követése
  • A stressz szintjének figyelemmel kísérése
  • A pulzus mérése
  • IP68 és 5ATM kialakítás

Technikai paraméterek